4sterren golf

Samenwerking 4 clubs uit 4 provincies

14 juni 2015 Redactie GOLF.NL
Per 1 juli werken GC De Compagnie uit Veendam, GC Havelte, GC Zwolle en Leeuwarder Golfclub De Groene Ster nauw samen. Leden van de vier clubs - die in vier verschillende provincies liggen - kunnen dan zonder extra kosten op de banen van de drie andere clubs spelen.

Het ‘combilidmaatschap’ heeft de naam ‘4 Sterren Golf’ gekregen. Met het lidmaatschap hopen de deelnemende clubs nog meer gastvrijheid en speelmogelijkheden te bieden aan hun leden.

Golfmarathon in vier provincies

De samenwerking wordt op verschillende manieren gevierd, onder meer met een wedstrijd op De Compagnie waarbij elke club 20 spelers afvaardigt.

En op 1 juli zullen zestien amateurgolfers een golfmarathon houden door op één dag op alle vier de golfbanen te spelen. Vier teams van de vier clubs bestaande uit vier personen zullen dus spelen op vier banen in vier provincies. Ze beginnen in Zwolle (Overijssel) en gaan dan naar Havelte (Drenthe), Leeuwarden (Friesland) en Veendam (Groningen). Met de golfmarathon willen de clubs de aandacht vestigen op de samenwerking.

Meer informatie: 4sterrengolf.nl en facebook.com/4sterrengolf.

Lees meer over

Clubs