The Duke
The Duke

Benefietwedstrijd op The Duke

22 juli 2015 Redactie GOLF.NL
Sinds 1993 organiseert de Stichting Charity Cup Nistelrode elk jaar een wedstrijd op golfbaan The Duke (voorheen de Hooge Vorssel). De 23ste editie wordt gehouden op 17 september 2015.

The Duke ligt in Nistelrode. Bij de Charity Cup werd tot nu toe gespeeld voor een goed doel van de Nistelrodese gemeenschap. In de afgelopen jaren heeft de stichting zo al ruim € 180.000 gedoneerd aan charitatieve en culturele initiatieven in deze gemeenschap.

De Stichting Charity Cup Nistelrode is een zelfstandige stichting die los staat van golfbaan The Duke, maar wel nauw samenwerkt met het management van de accommodatie die de golfbaan ter beschikking stelt voor de benefietwedstrijd. The Duke is in de afgelopen jaren uitgebreid van negen naar achttien holes en de nieuwe baan – met een nieuw clubhuis in Engelse stijl - wordt in september officieel geopend.

De Stichting Charity Cup Nistelrode heeft naar aanleiding van de baanvernieuwing besloten om de focus te verbreden; de wedstrijd zal voortaan niet alleen lokale goede doelen ondersteunen maar ook een nationaal goed doel.

Meer informatie over het toernooi: charitycupnistelrode.nl

}