Drentsche hole 8 wit 770 480
Drentsche G&CC

3 dagen golf in het noorden

3 juli 2015 Redactie GOLF.NL
Op 5, 6 en 7 augustus organiseren de elf samenwerkende golfbanen van ‘Golfen in het Noorden’ een meerdaags toernooi onder de naam Noordelijke Golf Challenge.

De deelnemende banen hebben gekeken naar de succesfactoren van het Top of Holland Golftoernooi dat vroeger georganiseerd werd. ‘Er zal fanatiek gegolfd worden,’ zegt de organisatie. ‘maar de banen zullen zich daarnaast inzetten om er een gezellig geheel van te maken voor, tijdens én na afloop van het spelen. Credo van het toernooi is dan ook: Ontdek hoe gezellig en ontspannen je kunt golfen in het Noorden en speel mee!’

Bij de Noordelijke Golf Challenge zijn er drie categorieën die op verschillende banen spelen. De eerste categorie (handicap 0 t/m 18) speelt op Zuid-Drenthe (voorheen Green Meet*s), Martensplek en DGC de Gelpenberg.

De tweede categorie (hcp 18,1 t/m 36) zal spelen op Duurswold, Semslanden en Compagnie. Tot slot is er een derde categorie voor stellen of groepjes die graag met elkaar op dezelfde baan willen spelen; zij spelen op De Groene Ster, Holthuizen en Havelte.

Het inschrijfgeld bedraagt € 125 voor het spelen van drie banen. Er zal een prijsuitreiking zijn op de Drentsche Golf & Country Club. Voor de winnaars ligt er een goed verzorgd golfweekend in het buitenland in het verschiet en er zijn nog vele andere prijzen.

Meer informatie en inschrijven: golfeninhetnoorden.nl/challenge


Noordelijke Golf Challenge

}