HJO
Nordin van Tilburg en Daphne van Houten

Baanrecord en ace in Haenen Jeugd Open

31 augustus 2015 Redactie GOLF.NL
Het Haenen Jeugd Open van dit jaar kende een paar hoogtepunten, waaronder een hole-in-one van Noa van Beek.

De 12-jarige Noa van Beek deed voor het eerst mee aan een open toernooi. Op haar eerste hole, hole 10 van Golfpark De Haenen in Noord-Brabant, sloeg ze haar bal mooi in de richting van de hole. Ze keek hem nog eens na en zag hem vlakbij de hole neerkomen. Haar flightgenoten liepen al door en Noa ging snel achter hen aan, totdat een luid gejuich opklonk. De bal was alsnog in de hole gevallen …

Op de eerste dag verbeterde Nordin van Tilburg van Wouwse Plantage het baanrecord met een ronde in 66 slagen. Joep Slagt had op dag 2 nog een slag minder nodig. Ondanks een 3-putt op hole 18 maakte hij 65.

De eerste prijs, een waardebon van € 250 en een wildcard voor het Dutch Junior Open 2016 op Toxandria, ging bij de jongens naar Nordin van Tilburg met een totaalscore van -6. Joep Slagt van De Pan klom door zijn prachtige score van -5 op dag 2 naar de tweede plaats. Derde werd Bob Geurts van De Hoge Kleij.

Bij de meisjes won Daphne van Houten van Golfclub de Haenen met 147 slagen. Anouk Sohier van Princenbosch werd tweede met 148 slagen en de derde plaats ging naar Cloe Schreurs van Brunssummerheide.

Alle uitslagen en meer informatie over het toernooi: haenenjeugdopen.nl.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

}