Engelenburg - 9 holes
Het kasteel op Golfbaan Engelenburg
Beeld: Bert van der Toorn

Nieuwe pro op Engelenburg

9 april 2015 Redactie GOLF.NL
Golfbaan Kasteel Engelenburg heeft Wytse van Esveld aangetrokken als nieuwe golfprofessional. Van Esveld is de opvolger van de onlangs plotseling overleden Willem Maarten de Vries.

Van Esveld is lang head pro geweest op Golfbaan Anderstein in Maarsbergen en brengt volgens Golfbaan Kasteel Engelenburg veel ervaring mee naar Brummen. Hij neemt ook een aantal taken op het gebied van baanmanagement over.

Golfschool, ook voor groepen

Bij de golfschool van Golfbaan Kasteel Engelenburg kunnen beginners terecht voor individuele lessen, maar de school werkt ook intensief samen met onder meer Golf Promotion, United Golf en 123 Golf om beginners in groepsverband de eerste stappen van het 9-stappenplan bij te brengen. De basis van de golfschool zijn de vele verenigingsleden en hotelgasten die hun swing, en chip- en putvaardigheden willen verbeteren.

‘Er is de afgelopen jaren enorm geïnvesteerd in de kwaliteit van Golfbaan Kasteel Engelenburg’, zegt Johan Agricola, directeur en eigenaar van Kasteel Engelenburg in een bericht. ’Dit heeft geresulteerd in een stijging op de 9-holes banen ranglijst van Leading Courses, van de 20ste naar de 6de plaats van Nederland. Met de aanstelling van Wytse van Esveld vertrouwen wij erop dat deze lijn doorgezet zal worden.’

Arrangementen

Golfbaan Kasteel Engelenburg biedt allerlei arrangementen met diner en overnachting aan die volgens de baan erg succesvol zijn. Door een intensieve en vruchtbare samenwerking met Pin High is Kasteel Engelenburg in Nederland de meest favoriete bestemming van de klanten van Pin High. Een belangrijk onderdeel van dit succes is een uitstekende relatie met de golfbanen in de omgeving. Vele honderden golfers spelen behalve de 9-holes golfbaan op Landgoed de Engelenburg ook op de Scherpenbergh, ’t Zelle en De Graafschap.

Lees meer over

Banen Clubs Professionals