Jeugd

Ontdek de leukste golfkampen voor je kind(eren) deze zomer

Ben je plannen aan het smeden voor de zomervakantie en gun je je kind(eren) een aantal dagen golfplezier met leeftijdsgenootjes? Wat dacht je van een golfkamp voor de kids?! Een overzicht van de bij ons bekende golfkampen

Laatste update 20 juni 2023

Jeugdkamp Almeerderhout

Margriet Kragten organiseert ook in 2023 het jeugdkamp op Almeerderhout. Voor kinderen met minimaal baanpermissie voor de grote baan in de leeftijd van 8 t/m 15 jaar. 3 dagen lang worden er leuke activiteiten op en rond de golfbaan georganiseerd.
Datum: 28 t/m 30 augustus 2023
Locatie: Golfbaan Almeerderhout
Meer informatie en aanmelden

Je kinderen naar een golfkamp tijdens de zomervakantie. De ideale oplossing

Jeugdkamp RWR

Reinier Saxton, Wouter de Vries en Robin Kind, 3 oud-tourspelers, organiseren 'Hét kamp dat je niet wilt missen!' (zie afbeelding) voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 16 jaar. Ook voor kinderen die nog geen golf ervaring hebben is dit kamp super leuk. Er zijn
Datum: 7 t/m 10 augustus
Locatie: Akkermans Golf
Meer informatie en aanmelden

Jeugdkamp Rob Mouwen

Sinds 2009 organiseert Rob Mouwen met zijn team golfkampen voor jeugd in de leeftijd van 10 t/m 17 jaar. De zomer staat in het teken van golf en recreatie, de laatste week zomer staat in het teken van topgolf.
Datum: 17 juli t/m 21 juli
Datum: 24 juli t/m 28 juli
Datum Topgolf week: 31 juli t/m 4 augustus
Locatie: Golfbaan 't Woold
Meer informatie en aanmelden

Haarlemmermeersche Jeugd Golfkamp

Al jaren een week vol golfplezier! Iedere zomervakantie wordt in de 1ste en laatste week van de vakantie het golfkamp georganiseerd! Heerlijk 5 dagen golfen! Dit golfkamp is voor alle kinderen in de leeftijd van 5 tot 18 jaar, voor elk golfniveau. Iedere dag worden er lessen verzorgd en de kinderen gaan natuurlijk de baan in om te spelen.
Datum: De eerste en laatste week van de schoolvakantie
Locatie: Haarlemmermeersche Golf Club
Meer informatie en aanmelden

Jeugdkamp Golfcentrum De Hoge Dijk Amsterdam

De Golfacademy op Golfcentrum De Hoge Dijk in Amsterdam organiseert dit jaar wederom een aantal golfkampen! Golf je al (een beetje) en wil jij ook golfend en sportend de zomer door? Dan is ons golfkamp echt wat voor jou! Het kamp duurt drie dagen waarin we elke dag 9 holes gaan golfen in de baan en golfles en training krijgen. Er wordt uiteraard een klassement bijgehouden met mooie prijzen voor iedereen. We gaan ook zwemmen en andere sporten doen. Elke dag is er lunch, snacks, fruit en een diner op de laatste dag.

Datum: 25 t/m 27 juli
Datum: 22 t/m 24 augustus
Datum: 24 t/m 26 oktober
Locatie: Golfcentrum De Hoge Dijk, Amsterdam
Meer informatie en aanmelden

Spelenderwijs leren golfen voor kinderen

 

Lees meer over
Jeugd Fun