NGF Stappenplan

NGF Stappenplan: word gegarandeerd beter!

 

Wil je een betere golfer worden maar weet je niet precies hoe? Dan kan het Stappenplan van de NGF je helpen! Met meer dan honderd video’s met oefeningen op alle niveaus kun je trainen op een leuke manier. Zelf, of met je pro.

Alleen maar ballen op de drivingrange wegslaan is niet de way to go. Je zult gevarieerd moeten trainen en verschillende aspecten van het golfspel moeten oefenen om allround beter te worden. Maar hoe oefen je nu het beste recht van de tee te slaan? Of hoge ballen naar de green? Op internet zijn talloze drills te vinden maar die staan los van elkaar. Met het NGF Stappenplan heb je een samenhangend programma, kant-en-klaar, van putt tot drive, waarmee je gegarandeerd beter wordt.

Talloze drills

Beginnen met golf en Beter golfen zijn de eerste twee delen van dat vernieuwde NGF Stappenplan. Het laatste deel 3, Naar topgolf, verschijnt later dit jaar.

Elk deel bevat talloze oefeningen voor putten, chippen, bunkerslagen, approach en de swing. Plus nog overige onderdelen zoals course management en mentaliteit. Elke oefening bestaat uit tekst en een instructiefilmpje. Zo zie je hoe je het zelf moet uitvoeren, maar je kunt ook samen met je golfleraar oefenen. De stappen zijn gebaseerd op en gekoppeld aan (de handicap van) de golfer.

Ga aan de slag met het Stappenplan!

De boeken zijn te koop via de boekhandel bij jou in de buurt of via Golfboeken.nl.

Bestel:
Beginnen met golf voor 12,95 euro
Beter golfen voor 14,95 euro
Naar topgolf (volgt snel)

Meteen oefenen?

Wil je meteen al oefeningen doen? Klik dan op een van de onderstaande blokken en bekijk de teksten en video's op GOLF.NL.

GOLFSTART - In 6 lessen de golfbaan op of in 10 lessen handicap 54 halen

Leren golfen begint hier!

Klik hier
Lees meer over
NGF Stappenplan