Martin Kaymer
Van 10 t/m 13 september doet Martin Kaymer mee aan het KLM Open.
Beeld: Golfsupport.nl

Video: Martin Kaymer

27 augustus 2015 Redactie GOLF.NL
Martin Kaymer komt naar het KLM Open en dat is mooi. De aimabele Duitser heeft in zijn carrière al heel wat gepresteerd en gelukkig is daar bewegend beeld van.

Het is niet de eerste keer dat Martin Kaymer deelneemt aan het KLM Open. Sterker nog, de Duitser won het toernooi in 2010. In 2008, 2011 en 2012 deed hij ook mee.

Naast zijn overwinning in het KLM Open heeft Kaymer nog een aantal bijna net zo mooie overwinningen behaald. Zo was hij degene die de winnende putt maakte in 'The Miracle of Medinah', de Ryder Cup van 2012.

Kaymer hoopt volgend jaar voor zijn land uit te komen op de Olympische Spelen. Onlangs sprak hij met Golfing World over olympisch golf.

Humor heeft de 30-jarige Duitser ook. Zo blijkt wel uit het onderstaande filmpje waarin hij de ballen er van alle kanten inrolt.

Kaymer is al lange tijd samen met zijn caddie Craig 'Wee Man' Connelly. Sinds ze in 2010 samen gingen werken hebben ze twee Majors en drie Ryder Cups gewonnen. In het onderstaande - grappige - filmpje vertellen ze over hun speciale band.

Lees meer over

KLM Open