Big Green Egg Open

Partner & sponsors

Het Big Green Egg Open zou niet kunnen worden georganiseerd met de steun van een partner en sponsors. Deze partijen dragen het vrouwengolf een warm hart toe.

Partner

Big Green Egg

Big Green Egg is niet alleen partner van dit mooie toernooi maar ook van de NGF. ‘Genieten van kwaliteit. Van het buitenleven. Van goed gezelschap met dezelfde passies. Van het inzetten van techniek, skills en creativiteit. De golfsport en Big Green Egg delen zoveel meer dan alleen de kleur groen.'

Big Green Egg is de meest geliefde kamado BBQ van het allerbeste keramiek. Sinds 1974 brengen ze outdoorcooking naar het volgende level en zijn ze makers van mooie herinneringen. Samen met familie, vrienden en gelijkgestemden genieten van lokale en verse ingrediënten, spannende bereidingen en onovertroffen smaak. Grillen, bakken, stomen, wokken of roken. The sky is the limit. Daarnaast is de Big Green Egg ook uitermate geschikt voor low- and slow-bereidingen. Dankzij de perfect regelbare temperatuur is de Big Green Egg dé partner voor alle culinaire bereidingen. Met een Big Green Egg kies je voor kwaliteit van leven. Generatie na generatie.

Website Big Green Egg

Sponsoren

Jumbo Golf & Hockey

Bij Jumbo Golf & Hockey, ook partner van de NGF, vind je alles op het gebied van golf en hockey: het grootste assortiment tegen vaste lage prijzen, de beste service en altijd een eerlijk advies. Dat zijn de vier pijlers van de unieke formule. Iedereen, van jong tot oud en van alle niveaus, is bij Jumbo Golf & Hockey  aan het juiste adres. Met 7 Jumbo Golf, 4 Jumbo Hockey en één Jumbo Golf & Hockey Superstore is een vestiging altijd dichtbij. Bovendien kun je ook eenvoudig online shoppen bij dé retailpartner van de NGF.  

Website Jumbo Golf & Hockey

ING Private Banking

ING Private Banking is hoofdsponsor van NGF en Golf Team Holland en daarnaast partner van het KLM Open. De golfdoelgroep komt voor een groot deel overeen met de Private Banking-doelgroep van ING. Dat zorgt voor een goede aansluiting. Samen met de NGF zet ING Private Banking zich in om het Nederlandse golf vooruit te helpen. ING Private Banking is een vooruitstrevende private bank die vernieuwing en verjonging omarmt. Als betrokken sponsor willen ING Private Banking met zijn expertise op het gebied van onder andere bedrijfsvoering, marketing en innovatie bijdragen aan de verdere vernieuwing, zodat de huidige en de toekomstige generatie golfers nog meer plezier kan beleven aan de sport.

Website ING

Nederlandse Loterij

7 merken, één gedachte. Nederlandse Loterij is de naam achter 7 bekende kansspelen: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten en Toto. Missie is bijdragen aan een gelukkiger en gezonder Nederland. De loterijen laten samen veel mensen winnen en niet alleen met miljoenen aan prijzengeld. Jaarlijks investeert de Nederlandse loterij ook miljoenen in de Nederlandse sport en in 18 goede doelen op het gebied van gezondheid en beweging.Van jong tot oud, van Olympisch tot paralympisch, en van revalidatie tot gehandicaptensport. Want kinderen krijgen bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen door te sporten, ouderen maken meer contact en de maatschappij wordt sterker door gezonde en fitte mensen.

Website Nederlandse Loterij

Lees meer over
Toernooien LET