Big Green Egg Open

Informatie voor de pers

Pers en media zijn van harte welkom tijdens het Big Green Egg Open. Graag zelfs! Hoe meer aandacht voor vrouwengolf in het algemeen, en dit toernooi in het bijzonder, hoe beter.

Algemene info Big Green Egg Open

Persaccreditatie aanvragen

Voor professionele journalisten, fotografen en cameraploegen is het mogelijk accreditatie aan te vragen voor het toernooi. Stuur je aanvraag per mail naar media@ngf.nl.Aan studenten wordt geen accreditatie toegekend.

Interview aanvragen

Verzoeken voor interviews of andere publicitaire acties met spelers of leden van de organisatie kunt u eveneens aanvragen via media@ngf.nl.

Samenwerking

Als NGF zijn we dankbaar dat diverse partners en sponsors de golfsport in het algemeen - en het Big Green Egg Open in het bijzonder - willen ondersteunen. Hun bijdrage helpt de golfsport om zich verder te ontwikkelen in al haar facetten.

Ben jij ook geïnteresseerd in een samenwerking in aanloop naar en tijdens het Big Green Egg open? Of naar een bredere samenwerking in de toekomst? Neem dan contact met ons op via biggreeneggopen@golf.nl.

Persconferentie

De persconferentie voor het Big Green Egg Open staat gepland voor dinsdag 12 juli op de Rosendaelsche. Meer informatie over onder andere het tijdstip en de inhoud van de persconferentie volgt. Aanmelden kan alvast via media@ngf.nl.

Overige vragen

Voor alle overige vragen kun je contact opnemen met Niki Wijnen, verantwoordelijk voor pers, PR en communciatie.E-mail naar niki.wijnen@ngf.nl of bel op 06-22995081.

Lees meer over
LET Toernooien