Beleving en inspiratie

Wat je niet allemaal met een Ikea-tas kunt doen!

Dit is de manier om van je Ikea-tas af te komen. En word jij tijdens het golfen ook door het thuisfront in de gaten gehouden? Welkom bij Sweetspot. Hier vind je de leukste filmpjes, gekke nieuwtjes en niet-alledaagse berichten. Tips zijn welkom. Stuur ze naar redactie@golf.nl.

Sweetspot

[swiet-spot] • Engels

Betekenis in golftaal: het midden van het clubblad. Oftewel: de beste plek op je veertien clubs waar je de bal moet raken. Moet je wel goed mikken natuurlijk. 

Showman

Het is voordeelweek bij Sweetspot dus doe er je voordeel mee. Met een dure vakantie voor de deur is het zaak om op de centjes te letten. Wanneer je de handjes uit de mouwen steekt, valt er zelfs op je dure golfhuishouding nog wel wat te besparen. Duik de schuur of kelder eens is en daar vind je misschien wel de Ikea-tas die je eigenlijk niet mocht meenemen uit het Zweedse warenhuis, maar per ongeluk toch bij je thuis is beland. Kun je handige, waterdichte headcovers van maken…

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Een bericht gedeeld door Clamp Golf Co. (@clampgolfco)

GolfCrocs

Waar Crocs al niet goed voor zijn. Sinds voetbalinternational Brian Brobbey zich op Crocs meldde bij Oranje is de plastic instapper aan zijn zoveelste revival bezig. En hoewel ze niet bij elke golfshop liggen, zijn er ook al enige tijd golfCrocs op de markt. Dit is de tijd van het jaar waarin we ze op onze polderbanen zouden moeten spotten, maar het is ons nog niet gelukt.

Crocs golf schoenen

Crocs (2)

En zijn ze bijna versleten, dan kun je ook dit schoeisel een tweede leven op de golfbaan gunnen. Want niet iedereen heeft natuurlijk die Ikea-tas ook daadwerkelijk mee naar huis genomen...

Crocs headcovers

Communicatie

Je kent ze wel, van de afstandsplaatjes in de baan. Superhandig natuurlijk, maar het is ons al tijden een raadsel waarom er niet meer op deze manier wordt ‘gecommuniceerd’. Een tippie hier en een tippie daar. ‘Bel je partner even dat je iets later bent’, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maar dit is ook een goeie.

bordje in fairway

Bunker

Over het thuisfront gesproken. Fijn hè, die 'zoek Iphone van partner' die je kunt instellen? Hoe vaak wordt jou de tijd gegund om je lekker zonder haast uit te leven op de golfbaan? Of word je ook dan in de gaten gehouden en ben je op alle momenten van de dag traceebaar?

bunker golfbaan zoek iphone

Laatste bal

Tot slot, we hebben het allemaal vast weleens meegemaakt. Die laatste bal uit het mandje en de slag die je daarbij in gedachten hebt. Tip voor de volgende keer: als die voorlaatste bal er lekker op zit, laat je die laatste gewoon liggen…

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Een bericht gedeeld door NICK AND CAM ⛳️ (@nickandcamgolf)

Lees meer over
Fun