Beleving en inspiratie

Sweetspot: een lesje agressiemanagement zou voor deze golfers niet misstaan

Heb jij je frustratie altijd onder controle op de golfbaan? Welkom bij Sweetspot. Hier vind je leuke filmpjes, gekke nieuwtjes en niet-alledaagse berichten. Tips zijn welkom. Stuur ze naar redactie@golf.nl.

Sweetspot

[swiet-spot] • Engels

Betekenis in golftaal: het midden van het clubblad. Oftewel: de beste plek op je veertien clubs waar je de bal moet raken. Moet je wel goed mikken natuurlijk.

De bal kan er ook niks aan doen

Wij weten ook wel dat golf soms (of vaak) een heel frustrerende sport is. Maar uiteindelijk doe je het allemaal zelf. Deze golfer had een mindere dag en gooide het over een andere boeg. Helaas voor hem zonder succes.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Helemaal klaar mee

Als golfen even niet zo lekker gaat, dan is het af en toe slim om rust te nemen. Maar om nou je golftas te dumpen bij een stortplaats als je er klaar mee bent, gaat wel heel ver. Deze anonieme ex-golfer heeft er wel iemand heel blij mee gemaakt. Gratis en voor niets!

Onschuldige putter

Natuurlijk is het frustrerend als je een korte putt mist. Misschien is er wel niets frustrerender in golf dan dat. Je was zo dichtbij... Maar om de putter daar de schuld van te geven, is niet handig. Behoorlijk gênant bovendien als je op deze manier viral gaat.

Kookpunt bereikt

Waarschijnlijk had deze golfer zich heel veel voorgesteld van zijn ronde. Het resultaat viel echter zo tegen dat hij iets de schuld moest geven. En dus waren zijn golfclubs de pineut. Waarom zou je het bij één laten als je ze ook allemaal kunt breken? Het is niet bekend bij de redactie of deze man hierna ooit nog eens op een golfbaan is geweest.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Lees meer over
Fun