App GOLFNL

GOLF.NL-app maakt golfen eenvoudiger met nieuwe functies en golfregelexamen

De app van GOLF.NL krijgt een nieuw startscherm. Het wordt nóg makkelijker om een scorekaart in te voeren, een starttijd te reserveren en om de NGF-pas te openen. Uiteraard blijft de tijdlijn met het laatste golfnieuws van je vrienden, zoals scores, gespeelde banen en gewonnen awards ook op je startscherm.

Deze vernieuwingen zorgen er vanaf maandag 22 mei voor dat je in één oogopslag ziet wat je met de app kunt doen. Onderaan het startscherm komen de vier meestgebruikte functies: startscherm, mijn spel (scorekaarten en handicap), vrienden en training. Nieuw is de functie ‘training’, waar het mogelijk is om je golfregelkennis te testen. Voor nieuwe golfers komt zelfs de mogelijkheid om het echte golfregelexamen te doen via de app. 

Digitaal gemak

Online golfregelexamen doen maakt de start in golf laagdrempeliger. Digitale diensten zijn niet meer weg te denken uit de samenleving en zorgen volgens de NGF voor een gezonde golfsport op de lange termijn. De golfer van tegenwoordig verwacht digitaal gemak en met het faciliteren van een online regelexamen wordt ingespeeld op die behoefte.

Naar aanleiding van een recente enquête onder golfers is duidelijk geworden dat gebruikers ook graag het laatste golfnieuws, meer statistieken en sociale interactie in de app willen hebben. Momenteel wordt gekeken naar de haalbaarheid en planning van deze nieuwe ontwikkeling om de app nog aantrekkelijker en beter te maken. 

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen over de app? Stuur een mailtje naar app@golf.nl.

Lees meer over
App GOLFNL NGF