Nieuws

GOLF.NL trakteert op ontbijt en golf!

Wie vergezelt GOLF.NL morgenochtend klokslag 06.00 uur op het terras van The Mondial in Nieuwegein voor een lekker ontbijt, een lesje over genieten in de natuur en daarna een rondje golf?

Morgenochtend (woensdag 19 mei) mogen de terrassen op golfbanen weer open. Om 06.00 uur om precies te zijn. Voor GOLF.NL reden te over om samen met een enthousiaste golfbaan een aantal 'early birds' uit te nodigen voor een ontbijt op het terras van The Mondial in Nieuwegein/Houten, International Golf & Short Game Center met aansluitend een rondje golfen.

Ben jij te porren voor deze happening? Stuur dan voor 19.00 uur vandaag een e-mail naar redactie@golf.nl. Na 19.00 uur zullen we de terrasplekken met greenfees verloten onder de inzendingen. Je mag ook in je e-mail aangeven of je alleen wilt komen of met (maximaal) één medespeler. Alleen de gelukkigen krijgen via e-mail bericht. Reageer alleen als je ook daadwerkelijk bereid bent om héél vroeg op te staan en vóór 06.00 uur aanwezig kunt zijn in Nieuwegein.  Dat is wel zo fijn voor de mensen die dit mini-evenement spontaan hebben georganiseerd. 

Het complete programma voor de geluksvogels

05.50 uur - Aanwezig bij The Mondial Golf in Nieuwegein
06.00 uur - Opening terrasseizoen met een ontbijtje verzorgd door The Mondial
06.15 uur - Korte workshop 'early birds' spotten met geoefende vogelspotters
06.40 uur - Afslaan voor 9 holes

19de hole

Met het openen van de terrassen op golfbanen  krijgen de golfers weer een stukje van de '19de hole' terug en krijgt de horeca op golfbanen - die natuurlijk zwaar zijn getroffen door de gedwongen sluitingen - ook weer wat meer bewegingsvrijheid. Samen met The Mondial wil GOLF.NL daar een officieel momentje van maken. Om 06.00 uur 's ochtends geven we dus op een vol terras het startsein voor langzaam en verantwoord meer mogelijkheden voor iedereen die zich al heel lang heeft moeten schikken naar het coronavirus. 

Ook niet heel onbelangrijk: Onze cameraman en social media reporter zijn aanwezig tijdens dit spontane event om een (live) verslag te maken. Als je dus wordt uitgekozen en morgenvroeg aanwezig bent, word je op film en foto vastgelegd. 'Als je haar maar goed zit' dus!