Nieuws

Videoquiz met Joost Luiten (2)

Nu er niet gegolft kan worden, komt er latent talent bovendrijven. Zo ontdekten wij in Joost Luiten een groot quizmaster in de dop. Hij heeft samen met ‘camera-caddie’ Melanie vijf quizvragen opgenomen. Vandaag presenteren wij de tweede vraag én de eerste winnaar!

Ik quizzz 't antwoord

Naast de fysieke en thuisgolftips die we de afgelopen weken hebben gedeeld in samenwerking met pro’s en andere creatievelingen, is nu Joost Luiten opgelijnd als quizmaster. Joost heeft een aantal video’s uit de oude doos gehaald en in deze tweede quiz kijken we naar de demonstratiewedstrijd tussen Thomas Pieters - toen titelverdediger van het toernooi - en Joost Luiten een dag vóór het KLM Open 2016. 

Doe mee en win een setje gesigneerde golfballen!

Pak een bakje popcorn, neem plaats in een comfortabele stoel, bekijk het filmpje aandachtig en let goed op de details. Aan het einde van video stelt Joost een vraag over de video.

Weet je het juiste antwoord?

Laat het antwoord achter onderaan het filmpje in de Youtube comments. In de volgende video maken we de tweede winnaar van deze quiz bekend waarna de derde quiz volgt. Hij of zij ontvangt een doosje door Joost Luiten gesigneerde golfballen. De antwoorden kunnen worden ingezonden t/m zondagavond 19 april 18.00 uur.

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

De winnaar van de eerste quiz wordt persoonlijk op de hoogte gebracht. De gesigneerde golfballen ontvang je zo snel mogelijk. Veel plezier ermee en bedankt voor het meedoen!
Lees meer over
Masters Topgolf