Nieuws

Heeft jouw baan een winteractie?

Na de zomer bergen veel mensen hun clubs op. Zonde! Het mag dan iets kouder zijn, maar doordat het op de banen en bij de pro’s rustiger wordt, is de winter een interessante periode om in alle rust te werken aan je spel. Bovendien is het vaak goedkoper dankzij allerlei winteracties.

Oproep winteracties 2019-2020

Wij stellen een overzicht samen van alle winteracties. Zo helpen wij banen om die onder de aandacht te brengen en zorgen we dat zowel de koud begonnen als doorgewinterde golfer op de hoogte is van acties bij hem of haar in de buurt. Want er moet natuurlijk gewoon lekker veel gegolft worden in de laatste weken van 2019!

Heeft jouw baan een winteractie? Wij horen het graag! Laat het weten via redactie@golf.nl.

Let op:

  • De acties moeten lopen tijdens (het grootste deel van) de winterperiode. Acties die korter dan twee weken duren, komen niet voor plaatsing in dit artikel in aanmerking.
  • De acties moeten online vindbaar zijn (via een websitelink). 
Zelf Golfen

'Herfst- en winterregels'

In de herfst en winter is golf nog moeilijker dan normaal. De 'winterregels' maken het leven van een golfer dan iets makkelijker.
Lees meer
Zelf Golfen

Herfst- en wintertips

Kou, regen, wind; weersomstandigheden hebben grote invloed op de conditie van de baan, de vlucht van de bal en dus jouw spel. Hier vind je twintig gevarieerde tips om ook in de koude maanden met plezier te spelen en nog goed te scoren ook.
Lees meer
Lees meer over
Amateurs Banen Clubs