horloge - putter - fromanteel

Putter voor om je pols

25 maart 2019 ADVERTORIAL


Advertorial

Elegant Swiss Made-herenhorloge voor golfliefhebbers

horloge - putter - fromanteel
De Nederlandse horlogemakers van Fromanteel Watches hebben speciaal voor golfliefhebbers een nieuw, elegant herenhorloge gelanceerd: de Fromanteel ‘Putter’.

Het Amsterdamse Fromanteel onderscheidt zich sinds 2009 met een collectie van stijlvolle en ingetogen Swiss Made-horloges, die stuk voor stuk worden geproduceerd in hun Zwitserse atelier. De ‘Putter’ is het eerste horloge in deze collectie dat is ontworpen met golf in gedachten.

Ongekende precisie
Net zoals bij het putten is bij het maken van horloges nauwkeurigheid van enorm belang. Daarom genieten de Swiss Made uurwerken van Fromanteel van een ongekende precisie. Met de Fromanteel ‘Putter’ om uw arm komt u altijd op tijd én in stijl aan op de club.

Elegant ontworpen
De Fromanteel ‘Putter’ is voorzien van een elegante groene wijzerplaat met daarop vrijwel alle mogelijke functies van een modern kalenderhorloge met maanfasefunctie. Op de achterzijde van de kast vindt u een bijzondere en speciaal ontworpen gravure.

Bestel het horloge
De Fromanteel ‘Putter’ is nu verkrijgbaar tijdens een tijdelijke voorbestelperiode. Zodra deze is afgelopen worden de bestelde horloges in productie genomen. Daarna is bestellen niet meer mogelijk. Bestel de Putter hier.
..
Prijs
€ 629,-
Tijdelijke pre-orderprijs
€ 399,-

horloge - putter - fromanteel

Specificaties
Quartz-uurwerk met:
* uur-, minuut- en secondeaanduiding,
* weekdag-, maand-, datum- en maanfase-aanduiding.

Gepolijste, roestvrijstalen kast met:
* krasvrij saffierglas,
* hoogte van 10,1 mm, diameter van 42 mm en kroon van 6 mm,
* kalfsleren band van 20 mm, met Quick Release System.