NGF

Vacature: GOLF.NL zoekt contentmaker

De redactie van GOLF.NL zoekt een content creator/editor, die houdt van sport én golf en golfers weet te inspireren en motiveren! (de termijn van reageren is inmiddels verstreken)

Als content editor/creator van GOLF.NL ligt je focus op het informeren, inspireren, motiveren en activeren van alle golfers in Nederland. Jij weet de golfer en potentiele golfer te boeien door middel van interessante content met de juiste toon en invalshoeken, die passen bij de uitstraling van het medium. Ervaring hebben met en gevoel hebben voor het benutten van social media, community management en nieuwe communicatiemogelijkheden zijn belangrijke competenties, waarover jij beschikt. Daarbij hoort ook dat je in staat bent om ten behoeve van de lay-out en illustratie van de digitale content videocontent kunt bedenken en maken. Affiniteit met het maken van visuals is een pré. Content curatie, Help-, Hub- en Hero-content zijn voor jou bekende termen.

GOLF.NL

GOLF.NL is het mediaplatform voor golfers in Nederland. GOLF.NL heeft als doel om golfers te informeren en te inspireren. De website die maandelijks gemiddeld 150.000 unieke bezoekers trekt, magazines met een oplage van 230.000 exemplaren en een app die het golfplezier vergroot zijn de voornaamste communicatiemiddelen. GOLF.NL is een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF) en TIG Sports.

De Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF)  wil de golfsport in de breedste zin van het woord ontwikkelen, ten dienste van meer spelbeleving en spelplezier van elke golfspeler ongeacht diens niveau en ambitie. Inmiddels zijn er ruim 375.000 golfers actief in Nederland welke ondergebracht zijn bij de ruim 270 golfverenigingen. De NGF is gevestigd in Utrecht en heeft 33 medewerkers. De directie bestaat uit twee personen; de Marketing Directeur en de Algemeen Directeur.

Waar kom ik te werken?

Leuk om te weten waar je komt te werken? Het team van GOLF.NL heeft een eigen plek in dé ‘sporthub’ in Nederland, genaamd DeWeerelt van Sport te Utrecht waar de Nederlandse Golf Federatie samen met onder meer de KNHB, Nevobo, het Watersportverbond en de NskiV is gehuisvest. De Nederlandse Golf Federatie wordt je werkgever en biedt je een uitdagende positie in een ambitieuze en ondernemende organisatie. De cultuur is te typeren als resultaatgericht met oog voor realisme. Er is veel respect voor de omgeving en de medewerkers.

Is je interesse gewekt? 

Kijk voor de hele omschrijving van de vacature hier

Lees meer over
Vacatures