Topgolf

GolfAward #2 voor Koen Kouwenaar

Koen Kouwenaar is gekozen tot golftalent van het jaar 2019. In deze categorie bij de NGF Golf Awards wordt de winnaar bepaald door een selectiecommissie binnen de golffederatie.
Beeld: GOLF.NL

Beeld: GOLF.NLTrainingsbeest

Koen Kouwenaar kende een geweldig 2019 met overwinningen in het Nationaal Open en het Dutch Junior Open op Toxandria. In het KLM Open haalde Kouwenaar ruim de cut en werd hij de beste amateur. Ook internationaal kende het Nederlandse toptalent een prachtig succes met de overwinning in het prestigieuze Spaans Amateur Kampioenschap. De 21-jarige golfer staat te boek als een enorm trainingsbeest. Kouwenaar slaat duizenden en duizenden ballen op de range en als gevolg daarvan heeft hij een grote eeltknobbel op zijn linkerhand. Een foto van die hand genomen tijdens het KLM Open ging viral.


Koen in de watten 

Als beloning voor zijn uitverkiezing tot talent van het jaar besloot GOLF.NL trainingsbeest Kouwenaar te trakteren op een bezoek aan een bekend Wellness Centre. Bekijk de video hierboven en zie hoe Koen door twee vriendelijke dames geheel verdiend in de watten wordt gelegd...


Lees meer over
Topgolf