horloge - putter - fromanteel

Zo wordt het Putter-horloge gemaakt

16 april 2019 ADVERTORIAL


Advertorial

Ontdek Fromanteels Swiss Made productieproces

horloge - putter - fromanteel
De Nederlandse horlogemakers van Fromanteel Watches hebben speciaal voor golfliefhebbers een nieuw, elegant herenhorloge gelanceerd: de Fromanteel ‘Putter’.

Het Nederlandse horlogemerk Fromanteel onderscheidt zich door vakmanschap, traditie en kwaliteit. Al zijn horloges, waaronder de nieuwste Moonphase Green ‘Putter’, worden aan de hand van het Swiss Made-productieproces gemaakt in de Zwitserse horlogemakerstad Bienne. Hier vindt je het Fromanteel Atelier, waar dankzij een historisch proces de hoogst mogelijke kwaliteit wordt gegarandeerd. Alles, van de groene wijzerplaat, de complicaties van het uurwerk tot de structuur van de kast, wordt hier geassembleerd.

Een zorgvuldig proces

Na afloop van de voorverkoopcampagne van het nieuwe ‘Putter’-horloge geeft het Amsterdamse hoofdkantoor van Fromanteel een productieorder door aan het Atelier in Zwitserland. Dit luidt het begin in van een zorgvuldig en nauwkeurig proces, dat wel vijf tot zes maanden kan duren. Gedurende deze tijd worden de uurwerken en de wijzerplaten van het nieuwe horloge geassembleerd. De wijzerplaten worden hierna gekleurd en voorzien van een stijlvolle afwerking. Nadat het uurwerk voor een laatste keer is gecontroleerd wordt alles in de horlogekast gezet. Ter afronding volgt nog een laatste, algemene controle. Pas nadat de nieuwe ‘Putter’-horloges zijn goedgekeurd door de plaatselijke controleurs kunnen ze worden opgestuurd naar Amsterdam, waar ze worden klaargemaakt voor de levering.

Bestel het horloge

De nieuwste, groene ‘Putter’-uitwerking van het populaire Fromanteel Moonphase horloge is speciaal ontworpen met golf in gedachten. Dit ingetogen en elegante herenhorloge, dat net zo goed op de baan als in het clubhuis gedragen kan worden, is slechts tijdelijk verkrijgbaar. De Fromanteel ‘Putter’ is nu verkrijgbaar tijdens een tijdelijke voorbestelperiode. Zodra deze is afgelopen worden de bestelde horloges in productie genomen. Daarna is bestellen niet meer mogelijk. Bestel de Putter hier.
..
Prijs
€ 629,-
Tijdelijke pre-orderprijs
€ 399,-

horloge - putter - fromanteel

Specificaties
Quartz-uurwerk met:
* uur-, minuut- en secondenaanduiding,
* weekdag-, maand-, datum- en maanfase-aanduiding.

Gepolijste, roestvrijstalen kast met:
* krasvrij saffierglas,
* hoogte van 10,1 mm, diameter van 42 mm en kroon van 6 mm,
* kalfsleren band van 20 mm, met Quick Release System.Lees meer over

Equipment