Belgian Knockout golf European Tour

Win plek putting contest in Belgian Knockout

30 april 2019 Redactie GOLF.NL
Bij onze zuiderburen wordt van 30 mei tot en met 2 juni in Antwerpen de tweede editie van de Belgian Knock-Out gespeeld. Door een filmpje te posten van jouw beste putt kun je een putting contest tegen een tourspeler winnen. Lees verder om te weten te komen wat je precies moet doen!

GOLF.NL en de organisatie van de Belgian Knockout presenteren samen de Nederlandse editie van de Beat-The-Pro Challenge, waarbij je kans maakt op de mogelijkheid om straks je putting skills te testen tegen een professionele tourspeler tijdens de Belgian Knockout van 30 mei tot 2 juni op Golfclub Rinkven bij Antwerpen en door mee te doen maak je kans op entreekaarten voor het toernooi.

Wat moet je doen?

Film je beste putt, deel de video op social media, tag in de bijbehorende post @belgianknockout en gebruik de hashtags #BKOPutt & #GOLFNL (niet vergeten om BEIDE hashtags te gebruiken). Inzendingen onder de post op facebook of via twitter en instagram dingen mee naar een van de twee plekken. Let op: je kunt tot en met 20 mei je filmpjes insturen. Een jury beoordeelt de video’s en kiest twee winnaars die via deze actie op GOLF.NL het straks mogen opnemen tegen een tourspeler bij de Belgian Knockout, het toernooi van de European Tour dat vorig jaar op initiatief van Thomas Pieters voor het eerst werd gespeeld. Laat ons dus je beste putt zien en maak kans op een van deze unieke plekken! Er is ook nog een speciale prijs voor de video die de meeste likes en shares krijgt.

Onder deelnemers verloten we bovendien tien entreekaarten voor het toernooi.

Heb jij weleens een putt gemaakt die vergelijkbaar is met deze putt van de succesvolste zwemmer ooit, Michael Phelps?

Meer info over het toernooi: belgiankockout.com


Ben je echt geïnteresseerd in beter putten? Houd dan je bijvoorbeeld statistieken bij en leer van oefeningen van de gratis De Golfacademie. Daar kun jij je voordeel mee doen! Kijk hieronder en klik voor meer informatie.

Lees meer over

Fun European Tour