Neem vrienden of familie mee naar de Open Golfdagen!

Open Golfdagen: gratis golfles, TrackMan en zelf spelen!

18 april 2019
De Open Golfdagen staan voor de deur. Van 19 tot en met 22 april worden er verspreid over het land meer dan 120 verschillende golfactiviteiten georganiseerd. Wat kun je allemaal doen op de golfbaan tijdens de paasdagen?

Als je wilt beginnen met golf, is dit het moment. Als je zelf al golft is er ook genoeg te doen, maar belangrijker: het is de perfecte mogelijkheid om vrienden of familie mee te nemen naar de golfbaan en te laten zien waarom golf zo leuk is!

Er worden tijdens de Open Golfdagen meer dan 120 golfactiviteiten georganiseerd, maar waar moet je aan denken bij golfactiviteiten? Natuurlijk zijn er veel banen in jouw buurt (klik hier om te zoeken) die een clinic of kennismakingsles organiseren. Ideaal om in een groepje dat geweldige gevoel van die eerste goed geraakte bal te ervaren. Je kan op veel golfbanen ook zelf golfen, vaak voor een paar euro of zelfs helemaal gratis. 

Wat is er nog meer te doen? Een paar voorbeelden:

  • Rondje met de greenkeeper - de Goese Golf

Op de Goese Golf kan je tijdens de Open Golfdagen een rondleiding krijgen en ontdekken wat een greenkeeper doet om de golfbaan zo mooi te houden. Er komt heel veel kijken bij het onderhouden van een golfbaan, en dat gaat veel verder dan grasmaaien.  

  • TopTracer & TrackMan sessie - Prise d'Eau

Prise d'Eau heeft met TopTracer een 'next generation driving range'. TopTracer is een camerasysteem waarmee je de ballen die je slaat kunt volgen en spelletjes kan spelen. Tijdens de Open Golfdagen organiseert Prise d'Eau kennismakingslessen met het TopTracer systeem. Golfers met meer ervaring (handicap <24) kunnen op Prise d'Eau kennismaken met TrackMan, een launchmonitor die heel nauwkeurig de vlucht van de bal meet. Het is voor veel professionals een onmisbaar hulpmiddel tijdens het trainen.

  • Open Golfdag - Leeuwarder Golfclub De Groene Ster

De Groene Ster opent op zondag 21 april de deuren voor iedereen die kennis wilt maken met golf. Op de driving range krijg je les om vervolgens op de par-3 holes te spelen!

  • Bring a friend - Edese Golfclub Papendal

De Edese Golfclub op Papendal nodigt iedereen uit om vrienden en familie mee te nemen naar de golfbaan. 'Bring a friend!'

  • Prive-les voor gevorderden - Haagse Golfvereniging Leeuwenbergh

Als je handicap 54 hebt kan je op Golfvereniging Leeuwenbergh (na een kopje koffie in het clubhuis) terecht voor een prive-les. Aansluitend is er de mogelijkheid voor het spelen van 9 holes.  

Geef je op!

Dit zijn slechts vijf voorbeelden van activiteiten die worden georganiseerd...Klik hier om een golfactiviteit bij jou in de buurt te zoeken.

opengolfdag.nl

}