Baanrapport: Naarderbos

Baanrapport Naarderbos

11 oktober 2018 Redactie GOLF.NL
Golf in het Gooi op Golfbaan Naarderbos. Een nieuw baanrapport.

Voor de baanrapporten van GOLF.NL worden golfers uitgenodigd om banen in Nederland te spelen. Ditmaal bezochten 'rapporteurs' van GOLF.NL Golfbaan Naarderbos in Naarden. Bekijk de video bovenaan deze pagina.

De baan ligt nabij Amsterdam, Amersfoort, Utrecht en Almere. Naarderbos is populair bij golfers vanwege het laagdrempelige karakter en de afwisseling van de 18-holes baan: er zijn bosholes en open holes, grote hoogteverschillen en waterpartijen. Ook de 9-holes par-3 baan is populair. Die is uitstekend geschikt voor beginnende golfers om om het korte spel te oefenen. Iedereen met baanpermissie heeft toegang tot deze korte baan. 

De grote drivingrange heeft 60 afslagplaatsen.

Informatie: naarderbos.nl.

Meer baanrapporten.

 Een karakteristiek en gevarieerd Brabants landschap met glooiende bosholes, duintjes en een zandverstuiving enerzijds en een parklandschap met beek en waterpartijen anderzijds, vragen golftechnisch om de beheersing van precisiespel, rechte slagen en afstand.

Maart 2017 is gestart met een omvangrijke renovatie om de baan nog mooier en attractiever te maken. De baan is daardoor niet in topconditie, greenfeespelers (18 hls) ontvangen nu als compensatie een horecavoucher t.w.v. 12,50. Besteedbaar op de dag van spelen.

Waar kan ik golfen?

Er zijn geen golfbanen gevonden binnen uw zoekcriteria.
}