De Phantom van Bushnell is er in 4 verschillende kleuren.
Beeld: Bushnell Golf

Betaalbare GPS handheld van Bushnell

15 maart 2018 Redactie GOLF.NL
Met de Phantom onthult Bushnell een zeer scherp geprijsde GPS-rangefinder. De handheld geeft afstanden, heeft bluetooth-functionaliteit en is dankzij een magneet heel eenvoudig aan je riem, trolley of tas te bevestigen.

Wat is het?

De Phantom is de nieuwe GPS-handheld van Bushnell en de opvolger van de neo Ghost. Het apparaatje is standaard geladen met de gegevens van 36.000 golfbanen. Gelijk uit de doos te gebruiken dus. De handheld geeft afstanden naar de voorkant, het midden en de achterkant van de green.

Wat is er nieuw?

Het nieuwe compacte model heeft een sterke magneet waarmee je het apparaatje eenvoudig kan bevestigen aan je riem, trolley, buggie of een ander metaal object. De toepasselijke naam van deze innovatie: 'Bite Technology'. 

Dankzij Bluetooth is het mogelijk om de Phantom met de Bushnell app op je smartphone te verbinden en kan je bij wijzigingen aan de baan de gegevens updaten.

Naast afstanden naar de green geeft de Phantom ook afstanden naar (maximaal vier) hindernissen of lay-up punten. Volgens Bushnell heeft de Phantom voldoende batterij voor het spelen van 36 holes. 

'De toevoeging van Bluetooth en Bite technology is de Phantom weer een stap vooruit vergeleken met zijn voorganger, de neo Ghost', zegt John Decastro, Global Product Lane Director van Bushnell Golf. 'Phantom geeft golfers cruciale informatie die ze nodig hebben met het gemak en de betrouwbaarheid die ze van Bushnell Golf PGS producten gewend zijn.'

Wat vinden wij?

Binnenkort maakt GOLF.NL tijdens een test uitgebreider kennis met de Phantom (en andere Bushnell producten), dus het echte oordeel komt later. Bushnell kennende is de afstand accuraat en met de Phantom zal dat waarschijnlijk niet anders zijn. Voor meer functies (stappentellers, scorekaart, green view etc.) is de Bushnell Phantom wellicht niet de beste optie, maar voor zover wij weten is er op dit moment geen goedkopere handheld GPS te verkrijgen, en dat is een hele dikke plus.

Productinformatie

De Phantom is bechikbaar in vier kleuren: zwart, rood, electric blauw en neon geel.

Prijs: € 99,-

Meer weten? bushnellgolf.com


Lees meer over

Equipment