Loading the player...
Highlights van ronde 2 van het het Valspar Championship
Bron: Ziggo Golf

Woods 2de in Valspar Championship

10 maart 2018 Redactie GOLF.NL
Halverwege het Valspar Championship staat Tiger Woods op de gedeelde tweede plaats. De leider in het toernooi is nog steeds Corey Connors.

Tiger Woods startte vroeg op vrijdag en klom van de achtste naar de eerste plaats, wat op Twitter tot een bombardement aan reacties leidde. Hij ging rond in 68 slagen (-3), vier birdies en één bogey. De bogey maakte hij op zijn laatste hole van de dag.

Later op de dag werd Woods (-4 na 36 holes) ingehaald door de Canadees Corey Connors. Met een ronde 69 bracht hij zijn totaal op -6. Woods deelt de tweede plaats met Paul Casey, Kelly Kraft, Brandt Snedeker en Ryan Palmer. De vijf staan twee slagen achter op Connors.

De 42-jarige Woods, vorig jaar april geopereerd aan zijn rug, won voor het laatst in 2013. 'Ik krijg er weer gevoel voor, vind het ritme en heb geen moeite om goede scores te maken', zei Woods na ronde twee. Het is de vierde keer dit jaar dat hij speelt. Zij prestaties dit jaar: gedeeld 23ste-gemiste cut-12de.

Enkele grote namen hebben de cut gemist op Innisbrook Resort and Golf Club, onder anderen Rory McIlroy, Jordan Spieth en Henrik Stenson.

Leaderboard.

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

}