Het belangrijkste product in de catalogus van G/Fore – de golfhandschoen – is verkrijgbaar in eindeloos veel kleuren. De handschoenen zijn van hoogwaardig Cabretta leer. Prijs: € 32.50
Beeld: G/Fore
De ‘Disruptor’ uit de zomercollectie van 2018 is een goed voorbeeld van een schoen die je ook buiten de baan kan dragen. Prijs: €199
Beeld: G/Fore
Ook bij de zool van de 'Disruptor' is gelet op details...
Beeld: G/Fore
Deze polo met een knipoog heeft een ‘pirate-style’ print met doodshoofden…Prijs: € 136
Beeld: G/Fore
Dit rokje van van katoen/nylon - met contrasterende taille - is perfect voor golf of tennis. Prijs: €124
Beeld: G/Fore
Zoek je nog een leuke pet met opvallende tekst? Deze ‘Pray for Birdies’ cap zorgt zeker voor wat aandacht. Prijs: €49
Beeld: G/Fore
De ‘Gallivanter’ (op deze foto de exclusieve Brogue Kiltie versie) combineert klassieke looks in een atletische pasvorm met premium waterdicht leer. De zool is lichtgewicht en biedt voldoende grip dankzij de noppen. Prijs: €336
Beeld: G/Fore

Kleur met een knipoog: G/FORE

9 mei 2018 Redactie GOLF.NL
Golfkleding kan soms knap saai zijn, en daar wil het kleurrijke en ietwat brutale G/FORE wat aan doen.

G/FORE werd in 2011 opgericht door de Italiaan Mossimo Giannulli, die in de begindagen van het merk vooral bezig was met golfhandschoenen in allerlei kleuren. 

Volgens de golfgekke ontwerper - bekend van het kledingmerk Mossimo – kan de gemiddelde golfer wel wat extra kleur gebruiken, al wil dat niet zeggen dat alle producten brutaal en fel gekleurd zijn. Zo heeft het merk naast handschoenen ook aardig wat klassieke traditionele kleding en schoenen (o.a. gedragen door Phil Mickelson).

'Golf kan wel wat meer flair en fun gebruiken', zegt Giannulli. 'Toch ben ik ook traditioneel als het gaat om golf. Ik ben lid van een oude countryclub, draag geen korte broeken op de baan en geef de voorkeur aan traditionele stoffen. Met de moderne atleet in het achterhoofd hebben we klassieke esthetiek gecombineerd met moderne ontwerpen en details die onze producten uniek G/FORE maken', aldus de ontwerper.

Bekijk de afbeeldingen in de carrousel boven dit bericht voor een aantal items (met prijzen) uit de lente/zomer collectie van G/FORE.

Eerder dit jaar werd G/FORE overgenomen door een tegenpool, namelijk het conservatieve Amerikaanse golfmerk Peter Millar. Een interessante samenwerking dus. G/FORE is bezig met een eigen webshop voor de Europese markt. 

Op dit moment is het mogelijk om te bestellen (en te laten bezorgen in Nederland) via de website www.trendygolf.com. De hele catalogus van G/FORE is te zien op www.GFORE.com.

Bubba en G/FORE

Hoe kleurrijk, brutaal en 'over the top' is G/FORE?
Dit waren de G/FORE schoenen van Bubba die hij droeg tijdens de Masters van dit jaar:

Lees meer over

Equipment