Dubbel geslaagde Ryder Cup grap

5 mei 2018 Redactie GOLF.NL
Stephen Atkinson, een gewone amateurgolfer uit Engeland, schreef captain Thomas Björn een brief dat hij niet beschikbaar is voor het Europese Ryder Cup-team. Een mooie grap met onverwachte gevolgen.

‘Sorry Thomas, maar na lang wikken en wegen heb ik besloten dat ik me terugtrek als kandidaat voor een wildcard voor de Ryder Cup. Ik realiseer me dat dit een schok voor je zal zijn en dat je nu een optie minder hebt, maar ik ben er ook zeker van je nog voldoende keuzemogelijkheden over hebt.’

Dat schreef Stephen Atkinson, een enthousiaste amateurgolfer en naar eigen zeggen de nummer 52.187 op de wereldranglijst, in een brief die hij stuurde naar Ryder Cup-captain Thomas Björn. Atkinson gaf ook aan niet beschikbaar te zijn als vice-captain omdat hij in 2018 al captain is van de Babalou Golf Society (met meer dan twintig leden…). Björn zag terecht de humor in van de brief en hij reageerde gevat via twitter.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Meteen daarna ging het helemaal los op social media. Atkinson werd overladen met positieve reacties en gecomplimenteerd met zijn geweldige brief. Daar bleef het niet bij.  Thomas Björn zocht Atkinson thuis op, met de glimmende Ryder Cup, en de reactie van de compleet verraste Atkinson is bijna net zo mooi als zijn brief.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.


}