hole in one challenge op zeewolde

Maak jij een ace voor het goede doel?

11 juni 2018 Redactie GOLF.NL
Golfclub Zeewolde en Fonds Gehandicaptensport slaan de handen ineen en houden op donderdag 21 juni 2018 een hole-in-one challenge.

Zowel in een reguliere 9-holes wedstrijd als in een speciale wedstrijd op de driving range van Golfclub Zeewolde krijgen deelnemers de kans om de perfecte bal te spelen. Bij dit evenement op de langste dag van het jaar zijn er mooie prijzen te winnen zoals een gesigneerd shirt van Tiger Woods en een golfreis. Om kans te maken op deze prijzen hoef je 'slechts' een hole-in-one te maken.

Het initiatief vloeit voort uit de oprichting van het Sportfonds Golf, waarin de NGF, de NVG, de PGA Holland en het Fonds Gehandicaptensport samenwerken om gelden op te halen om golf voor mensen met een fysieke en/of verstandelijke beperking te bevorderen en te promoten. De golfsport is volgens de initiatiefnemers bij uitstek geschikt voor mensen met een beperking: samen, ieder op zijn of haar niveau, in de natuur, met plezier de golfsport beoefenen. Sportfonds Golf zet zich in om dat voor iedereen mogelijk te maken. Wil je meedoen aan één van onderstaande wedstrijden? Met je deelname steun je het Fonds Gehandicaptensport bij het mogelijk van maken van dicht bij huis sporten voor de 1,7 miljoen mensen met een handicap in Nederland.

9-holes wedstrijd

Speel mee met een 9-holes wedstrijd op de Aak-holes van Golfclub Zeewolde. Ontvang tevens twee extra ballen voor het maken een hole-in-one op de baan. Met een ace win je mooie prijzen! Prijs: € 50 incl. BTW en incl. hapje en drankje.

Hole-in-one Challenge - Lucky One

Je krijgt maximaal 30 minuten de tijd om een hole-in-one te maken op de driving range op speciaal daarvoor gecreëerde par-3 holes. Je mag onbeperkt ballen gebruiken. Met het maken van een hole-in-one win je mooie prijzen! Prijs: € 50 incl. BTW en incl. drankje.

Vanaf 15.00 uur ben je van harte welkom op Golfclub Zeewolde. Rond 16.00 uur beginnnen de wedstrijden. De netto opbrengst van deze dag komt voor 70% ten goede aan Sportfonds Golf en voor 30% aan de jeugd van Golfclub Zeewolde.

Aanmelden kan via hole.in.one.zeewolde@gmail.com. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

Sportfonds Golf is ontstaan uit een samenwerking tussen Fonds Gehandicaptensport, de NGF, PGA Holland en de NVG. Sportfonds Golf zet zit in om het sportaanbod binnen de golfsport voor mensen met een beperking vanzelfsprekend te maken en om de participatie in de golfsport onder hen te vergroten. Heb je interesse om geld in te zamelen en/of te doneren, neem dan contact op met NGF, Ramon van Wingerden. Lees meer over het sportfonds op de website van de NGF.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

}