Charlotte Roodenburg en Benjamin Reuter
Charlotte Roodenburg en Benjamin Reuter

Zege Roodenburg en Reuter in NK t/m 15

3 juni 2018 Redactie GOLF.NL
Charlotte Roodenburg en Benjamin Reuter hebben zaterdag het NK Strokeplay tot en met 15 jaar gewonnen.

Charlotte Roodenburg van GC Cromstrijen won op Golfclub Almeerderhout met twee keer 73 slagen (+2). Noa van Beek werd tweede met +8.

Benjamin Reuter maakte op zijn eigen baan 67 en 70 (-7 totaal). Bij de jongens werd Nick Slobbe tweede met 71 en 72 slagen.

Eindstand.

St Rule Trophy

Romy Meekers is met negen onder par over drie ronden gedeeld zesde geworden in de St Rule Trophy op de New Course en Old Course in St Andrews. In de laatste ronde - op de Old Course, par 76 voor vrouwen - maakte de speelster van Oranje tien birdies en een bogey. 

Eindstand.

Allianz German Boys & Girls Open

Het German Boys & Girls Open op GC St. Leon-Rot eindigde ook op zaterdag. Bij de meisjes werd Daniëlle Modder gedeeld 18de en  Lizzy Peeters gedeeld 24ste. Bij de jongens was Kiet van der Weele (gedeeld negende) de beste Nederlander. Thom Hoetmer werd gedeeld 18de, Timo Thans gedeeld 40ste en Jerry Ji gedeeld 42ste. 

Bij de meisjes won Ingrid Lindblad uit Zweden en bij de jongens Charles Larcelet.

Eindstand jongens / meisjes. Foto's en video op facebook.com.

Nationaal Strokeplay Kampioenschap Senioren Dames & Heren

Nan Croockewit van de Hilversumsche en Marcel Roelofsma van Leeuwenbergh hebben op de Edese Golfclub het NK Strokeplay voor senioren gewonnen, Croockewit met 76 en 75 slagen (+9), Roelofsma met 70-74. Bij de dames werd Tita McCart tweede, bij de heren was dat Constant Smits van Waesberghe.

Eindstand.

Nan Croockewit van de Hilversumsche en Marcel Roelofsma
Nan Croockewit en Marcel Roelofsma

Lees meer over

Amateurs