Loading the player...
De hoogtepunten van ronde 3 van het Farmers Insurance Open.
Bron: Ziggo Sport

Noren (-11) aan kop, Woods (-3) in de middenmoot

28 januari 2018 Redactie GOLF.NL
Alex Noren staat met nog een ronde te spelen in het Farmers Insurance Open alleen bovenaan. De Zweed heeft op Torrey Pines een slag voorsprong op Ryan Palmer. Tiger Woods worstelde flink met zijn lange spel, maar noteerde dankzij zijn zeer solide korte spel een 70, zijn laagste ronde van de week.

Veel Amerikanen kennen hem nog niet goed, maar daar kwam gister verandering in toen Alex Noren alleen de leiding greep in het Farmers Insurance Open. De Zweed noteerde - mede dankzij een prachtige eagle - een 69 (-3) en ging daarmee naar een totaal van -11.

Het beloofd een spannende slotdag te worden, want het is dringen geblazen in San Diego: 14 spelers (o.a. Rose, Day en titelverdediger Rahm) staan binnen vier slagen van de leider.

Noren speelt dit jaar op de PGA Tour en European Tour. 'Het maakt me niet uit of ze me wel of niet kennen', zei Noren. 'Het is best fijn dat ze me niet kennen. Ik probeer alleen maar goed te spelen en mijn doel is om een toernooi te winnen', aldus de Zweed, die collegegolf speelde op Oklahoma State en dus geen vreemde is in Amerika.

Woods tovert met korte spel

Tiger Woods, de 79-voudig PGA Tour winnaar, gaf zaterdag een demonstratie met zijn wedge en putter en bracht, ondanks dat hij de hele dag bijna geen fairway heeft gezien, zijn totaal na 54 holes op -3. De 14-voudig majorwinnaar staat gedeeld 39ste. 

Woods raakte net als vrijdag slechts drie (van de veertien) fairways en negen greens in regulation. Toch wist de Amerikaan met zijn uitstekende korte spel onder par (70) te blijven op de South Course van Torrey Pines

"Fighting and grinding", typeerde Woods zijn  moving day. 'Ik heb geworsteld om iets van een golfswing te vinden. Maar ik heb goed gescoord en vertrouwd op mijn gevoel en korte spel, dat de hele week al goed is', aldus Tiger.

Leaderboard.

Bekijk boven dit bericht een samenvatting van Ziggo van de derde ronde van Tiger Woods in het Farmers Insurance Open.

Noren over spelen in Amerika:

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

}