Rössmund Golf Club

Op golfreis in de Jaarbeurs

5 januari 2018 Redactie GOLF.NL
De Vakantiebeurs biedt je de kans om alvast te genieten van verschillende (golf)reizen voor iets meer dan een tientje.

Zin om in vakantiesferen te komen zonder op reis te gaan? Dan is de Vakantiebeurs de place to be; de in het leven geroepen #vakantievoorpret zegt genoeg. Bijna 1000 reisorganisaties, touroperators, verkeersbureaus, vliegmaatschappijen en andere vakantie-aanbieders laten zien wat ze in huis hebben. 72 daarvan bieden golfvakanties aan, dus ook als golfer kun je heerlijk ronddwalen op alle continenten. Van weekendtrip in Duitsland tot exotische (golf)safari’s in Afrika en reizen op maat in de Kaukasus. 

Groen in de woestijn

Ook een opvallende: Destination Swakopmund. Waar…? In Namibië, ten noordwesten van Zuid-Afrika. Het is een kleine kuststad met circa 50.000 inwoners die hard aan de weg timmert op reismarketinggebied. Onder meer met als doel golftoeristen te trekken. En inderdaad, er ligt een 18-holesbaan, in een van de droogste woestijnen van de wereld, met groene fairways: Rössmund Golf Course.  Greenfee? Circa 43 euro. Om maar even aan te geven dat de Vakantiebeurs ter inspiratie kan dienen. Natuurlijk ook gewoon bij stands als de Highlights van de Moezel en Trentino, de poort van Italië. 

Meer info

Het evenement vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht van donderdag 10 tot en met zondag 14 januari. Meer informatie is te vinden op de beurswebsite. Online dagkaarten in de voorverkoop kosten 12 euro, tijdens het evenement 14,50 euro. Kinderen tot en met 16 jaar kunnen gratis naar binnen.