Thracian Cliffs in Bulgarije
Thracian Cliffs in Bulgarije

Nieuwe reizen in Pin High-brochure

20 februari 2018 Redactie GOLF.NL
Pin High Golftravel heeft een nieuwe brochure uitgebracht met 20 nieuwe bestemmingen.

In de brochure van Pin High staan nieuwe en oude populaire bestemmingen. Een tip: er gaan nu directe vluchten naar Thracian Cliffs in Bulgarije, één van de meest spectaculaire golfbanen van Europa. Op dit moment hebben GOLF.NL en Pin High een actie waarbij je een reis naar Thracian Cliffs kunt winnen.

Pin High tipt ook op het kleinschalige golfresort La Pievaccia in Toscane. In deze oude wijnboerderij kun je genieten van regionale gerechten. 

Een derde tip: een bezoek aan Praag, een bestemming die nog relatief onbekend is bij het golfpubliek, maar vele mooie banen kent. 

Trends

Het golfreisbureau zegt dat het aantal groepsboekingen toeneemt (vier personen of meer wordt als een groep beschouwd). In 2017 besloeg het aantal boekingen voor vier of meer personen 20 procent. Een andere trend is dat golfers vaker en korter met golfvakantie gaan. Pin High haakt in op deze wensen met bestemmingen die geschikt zijn voor groepen en veel 'shortbreaks'. Pin High merkt verder dat klanten goed eten steeds belangrijker vinden. De nieuwe Pin High-brochure telt daarom 14 Michelin-sterren bij 13 bestemmingen. 

Voor meer informatie en het aanvragen van de gratis brochure: pinhigh.nl/brochure.