Ronde 2 van het Genesis Open

McDowell T1, Woods mist cut

17 februari 2018 Redactie GOLF.NL
De tweede ronde van het Genesis Open is op vrijdag nog niet voltooid maar zeker is dat Tiger Woods de cut mist. Patrick Cantlay en Graeme McDowell staan op de eerste plaats.

De Amerikaan Patrick Cantlay en de Noord-Ier Graeme McDowell hebben 36 holes achter de rug en staan met -7 op de eerste plaats. Sam Saunders staat ook op -7 maar moet nog drie holes van zijn tweede ronde spelen. 

Tiger Woods was na 72 slagen (+1) op donderdag gedeeld 63ste, een plaats in de middenmoot. Op vrijdag ging hij rond in 76 slagen (+5) en dat betekent een gemiste cut in zijn tweede toernooi van 2018. 

De 42-jarige Woods speelde in januari het Farmers Insurance Open en werd toen gedeeld 23ste. Het was zijn eerste reguliere wedstrijd van de PGA Tour na een jaar blessureleed en een rugoperatie. Woods speelt volgende weer, in de Honda Classic. Dat werd vrijdag bekend.

Rory McIlroy is met 71 en 69 slagen gedeeld 15de in het tussenklassement. Ook onder anderen Martin Kaymer, Alex Noren en Justin Thomas staan op de 15de plaats.

Jordan Spieth, Phil Mickelson en Tommy Fleetwood zijn samen met anderen gedeeld 26ste. Thomas Pieters is te vinden op de gedeelde 34ste plaats. Titelverdediger Dustin Johnson staat met +1 (74-69) net boven de cutline.  

Leaderboard.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

}