Puttout. Het beste hulpmiddel om je putts te oefenen?

De perfecte putt met PuttOUT

25 december 2018 Redactie GOLF.NL
Hulpmiddelen die leuk zijn én ook nog eens werken zijn zeldzaam. De PuttOUT Pressure Putt Trainer is een schot in de roos. GOLF.NL geeft drie exemplaren weg van de verslavende 'inklapbare golfhole'.

Op het oog lijkt PuttOUT niet meer dan een simpel stukje plastic, maar dan doe je de inklapbare hole tekort, want vanaf de eerste putt ben je verslaafd. 

Hoe werkt PuttOUT? De ingang van de kleine 'schans' (verkrijgbaar in vier verschillende kleuren) heeft de afmeting van een standaard hole. Een bal die via de schans terugrolt betekent dat je de putt hebt geholed. 

PuttOUT geeft je niet alleen feedback als het gaat om de richting van je putts maar ook de snelheid, want de bal komt terug op de afstand die je over zou hebben gehad als je de hole (in dit geval de schans) zou hebben gemist. 

Het eenvoudige maar ingenieuze hulpmiddel is ontwikkeld door therefore, het ontwerpbedrijf achter het design van de golfhorloges van TomTom. Ingeklapt is PuttOUT zeer compact en overal mee naar toe te nemen. Het doorzichtige hulpmiddel ziet er zelfs aardig uit vergeleken met de standaard holes die je in de huiskamer of op de kantoorvloer tegenkomt. Ideaal voor thuis, op de hotelkamer tijdens een golfreis of gewoon op de green als je een keer op een andere manier aan je putten wilt werken. 

De perfecte putt

Het wordt pas echt leuk (en knap lastig - zie winactie onder dit bericht) als je de plug van het microtarget omlaag doet en je de bal met de perfecte putt in het kleine gat halverwege de schans moet laten eindigen. Alleen een putt met de perfecte snelheid en lijn blijft in de kleine opening in de schans hangen.  

Win PuttOUT! 

De PuttOUT Pressure Putt Trainer is verslavend...en knap lastig. Hoe lastig? Bekijk het filmpje in onderstaand Facebook-bericht. Wil jij in 2019 ook aan de slag met PuttOUT? GOLF.NL mag 3 exemplaren weggeven.

Hoeveel pogingen had onze equipmentredacteur nodig voor de 'perfecte putt'?  

Laat een reactie met jouw antwoord achter onder de video in onderstaand Facebook-bericht. Uit de goede inzendingen worden drie winnaars geloot. Reageren kan tot 31 december. Succes! (Deze actie is afgerond, het goede antwoord was 46 pogingen)

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.


Productinformatie

Prijs:: €25,-  (o.a. te koop bij Golfplaza en Jumbo Golfwereld)

Vanaf nu is PuttOUT (ook in combinatie met puttmat) niet alleen in het wit maar ook in het blauw, groen, oranje en rood verkrijgbaar.

Meer weten? puttout.golf

Welk hulpmiddel gebruik jij voor betere putts? Stuur een mail naar redactie@golf.nl. 

}