Oliebol voor Beat the Pro held Mattias

25 december 2018 Redactie GOLF.NL
Aan het einde van het jaar deelt GOLF.NL traditiegetrouw oliebollen uit aan golfers die iets opmerkelijks hebben gepresteerd. Golftalent Mattias Henke verdient zeker een oliebol: hij versloeg in het KLM Open de pro's, in 2017 én in 2018.

Mattias Henke is een Nederlands golftalent die deel uitmaakt van de NGF B-selectie. In 2017 ging Mattias in het KLM Open de strijd aan met de professionals in Beat the Pro op hole 14 van The Dutch. Tot groot enthousiasme van de toeschouwers sloeg de toen pas elf jaar oude Mattias zijn bal dichter bij de hole dan de drie pro's. Als beloning kreeg hij twee KLM-tickets binnen Europa naar keuze. Afgelopen september mocht Mattias weer meedoen aan Beat the Pro en net als een jaar eerder was de lange Engelsman Chris Wood een van de drie pro's in de flight. En wéér kreeg Mattias zijn bal dichter bij de hole dan de lange Wood en de andere twee pro's van de European Tour. Een geweldige prestatie van Mattias die natuurlijk een oliebol krijgt van GOLF.NL. Bekijk de video boven dit bericht. 

GOLF RAAK!

Dat golf heel erg leuk is voor kinderen laat Mattias zien, maar ook als je wat minder goed bent of nog moet beginnen met de sport is golf hartstikke leuk. Ontdekken hoe leuk golf is? Voor kinderen van 12 jaar en jonger is er GOLF RAAK! 

 

Laatste nieuws

Geen nieuws gevonden

Lees meer over

Amateurs