golfbal marken met logo golfnl

Hoe merk jij je golfbal?

9 december 2018 Redactie GOLF.NL
Wat teken/schrijf jij op je golfbal voordat je op de eerste hole afslaat? Zit daar een verhaal achter? Daar zijn wij benieuwd naar.

Hoe herkennen we jouw golfbal in de baan? Gebruik jij een bal met een speciale opdruk of ben je heel inventief met een viltstift? Of kan het je geen bal schelen? 

Wij zijn dus op zoek naar golfballen met misschien wel een bijzonder verhaal. Heb jij een speciaal gedecoreerde bal met een story of ben je gewoon heel creatief, maar zit er geen verhaal achter? Dan zijn we natuurlijk ook heel benieuwd hoe we jouw bal in de baan kunnen herkennen.

In ons volgende magazine willen we daar een leuk artikel aan wijden. Dus vragen we jou om een foto van jouw bal met een bijzondere, opvallende, leuke markering te mailen.

golfbal met smiley


Maak een foto in de stijl zoals je die in dit bericht ziet en stuur deze met begeleidende tekst naar redactie@golf.nl. Zorg ervoor dat de foto scherp is en een goede kwaliteit heeft om te kunnen afdrukken op papier!

PS: Voordat je een ronde begint is het verstandig om een merkteken op je bal te zetten. Als je jouw bal niet kunt identificeren, wordt hij als verloren beschouwd.

Lees meer over

Equipment Fun Instructie