Loading the player...
De hole-in-one van Noren
Bron: Ziggo Golf

Finau, Rahm en Stenson gedeeld 1e

2 december 2018 Redactie GOLF.NL
Na dag drie van de Hero World Challenge op de Bahama's wordt de leiding gedeeld door Tony Finau, Jon Rahm en Henrik Stenson. En in het Australian PGA Championship is Daan Huizing op de gedeelde 40ste plaats geëindigd.

De Spanjaard Jon Rahm en Henrik Stenson uit Zweden grepen op dag twee de leiding in het toernooi op Albany Club. In ronde drie kwam de Amerikaan Tony Finau op gelijke hoogte. Finau ging zaterdag rond in 67 slagen (-5) en bracht zijn totaal op -13. Rahm en Stenson maakten 69 in de derde ronde.

Gary Woodland is vierde met -11 en Rickie Fowler vijfde met -10. Tiger Woods, gastheer van het toernooi op de Bahama's, staat na een ronde 72 onderaan. Onderaan is de 18de plaats want er doen maar 18 spelers mee op Albany Golf Club. De wedstrijd telt niet mee voor de FedEx Cup rankings maar wel voor de wereldranglijst. 

Alex Noren is na 54 holes gedeeld achtste. De Zweed maakte in de derde ronde een hole-in-one op de par-3 17de.

Leaderboard.

Australian PGA Championship

Challenge Tour-speler Daan Huizing deed deze week mee aan een wedstrijd van de European Tour. In het Australian PGA op RACV Royal Pines Resort nabij Brisbane is hij met 73, 69, 74 en 72 slagen gedeeld 40ste geworden.

Het toernooi is gewonnen door de Australiër Cameron Smith met 16 onder par. Landgenoot Marc Leishman werd tweede met 14 onder par. Smith en Leishman speelden vorige week in eigen land in de World Cup en werden gedeeld tweede. Huizing speelde de World Cup met Joost Luiten; Nederland werd 24ste.

Leaderboard.

Mauritius Open

Kurt Kitayama uit de VS was de leider na drie ronden van het Mauritius Open.

Leaderboard.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Beelden van dag drie van de Hero World Challenge:

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

}