Zijn dit de opvolgers van Luiten?

12 april 2018 Redactie GOLF.NL
Op De Hoge Kleij in Leusden wordt deze week het Vierlanden toernooi gespeeld. Toptalenten tot 16 jaar uit Ierland, Wales, Schotland en Nederland nemen het tegen elkaar op. Zien we hier de opvolgers van Rory McIlroy en Joost Luiten aan het werk?

Nederland is dit jaar gastland van de jaarlijkse driedaagse Quadrangular Boys (tot 16 jaar). Het Nederlands team bestaat uit Benjamin Reuter, Darcy Peeters, Hidde van Breukelen, Marijn Hoogeveen, Tim van der Steen en Nick Slobbe. Ruud Bos is coach en Floris de Vries captain. Ze nemen het op tegen gerenommeerde golflanden als Ierland, Schotland en Wales. Zien we hier de toppers van de toekomst aan het werk? Waar kijken de coaches vooral naar bij spelers in deze leeftijdscategorie? GOLF.Nl maakte een reportage die je kunt zien in de videoplayer boven dit bericht. 

Winst/verlies Nederland

Op dag één (dinsdag) van het Vierlanden toernooi won Nederland van Schotland, maar gisteren was Wales sterker dan Oranje. Na twee van de drie speelronden hebben alle vier de landen even veel wedstrijdpunten, maar Oranje is tweede op basis van het saldo gewonnen - verloren partijen (9,5 - 8,5). Vandaag is de slotdag waarin Nederland het opneemt tegen Ierland.

Uitslagen.

Lees meer over

Amateurs