Nieuwe gratis app Leadingcourses.com

1 mei 2018 Redactie GOLF.NL
Sinds begin vorig jaar heeft Leadingcourses.com gewerkt aan een compleet nieuwe app waarmee golfers wereldwijd golfbanen kunnen vinden, beoordelen en reserveren.

Na twee updates en een derde op komst, introduceert Leadingcourses.com zijn app ook officieel in Nederland.

Met de app wil Leadingcourses.com golfers een gebruiksvriendelijke ervaring bieden bij het zoeken, boeken en beoordelen van golfbanen. De verwachting is dat golfers via de app sneller een beoordeling zullen achterlaten en hun foto’s zullen posten. Hierdoor is Leadingcourses.com beter in staat golfers te helpen en de baan te vinden die bij hen past.

Alhoewel de golf industrie behoorlijk traditioneel is, zal het binnenkort mogelijk worden om via de app starttijden op golfbanen te reserveren en af te rekenen. Via de website is het al mogelijk om in Spanje een groot aantal golfbanen online te boeken; dit zal binnenkort dus ook mogelijk zijn in de app. Na Spanje – de meest populaire golfbestemming in Europa – zal het ook mogelijk worden om in andere landen, zoals Portugal en Frankrijk, online je starttijd te boeken.

Nieuwe app volledig gratis

In tegenstelling tot de vorige app – die in 2012 werd uitgebracht – zal deze app volledig gratis zijn en blijven. Gebruikers krijgen toegang tot informatie en beoordelingen van meer dan 25.000 golfbanen wereldwijd. Het is niet nodig om een account te hebben, al wordt dat wel aangemoedigd. Zonder een account zijn bepaalde zaken zoals het schrijven van beoordelingen of het plaatsen van foto’s niet toegankelijk. 

Inmiddels gebruikt het overgrote deel van de bezoekers Leadingcourses.com via de telefoon of tablet. Vandaar ook de keus om te investeren in een app die het gebruiksgemak vergroot en op een relevant moment gebruikt kan worden. De app is in negen talen beschikbaar voor iOS en Android en is geschikt voor zowel de telefoon als tablet.

Download in de App Store of Play Store. Meer informatie over de app: nl.leadingcourses.com.

Iedereen die voor 8 mei een beoordeling schrijft op Leadingcourses.com maakt kans op een van 25 Pitchfixes die verloot worden.

De apps van Leadingcourses.com en GOLF.NL staan in deze lijst van iculture.nl met de beste golfapps.

}