Beeld: adidas Golf
Beeld: adidas Golf
Beeld: adidas Golf

Adidas komt met nieuwe versie TOUR360 schoen

19 september 2017 Redactie GOLF.NL
De populairste adidas schoen op de professionele tours - de TOUR360, o.a. gedragen door Dustin Johnson - krijgt een upgrade.
De nieuwe versie van de schoen, die ook gedragen wordt door Sergio Garcia, heeft een aantal subtiele aanpassingen gekregen voor meer comfort en stabiliteit. 

Als we de schoen vergelijken met het vorige model - de TOUR360 BOOST - zien we een vernieuwde buitenzool, die de natuurlijk flexie van de (laterale kant) van de voet beter ondersteunt tijdens de swing. Onder de noemer SPRINTSKIN™ is aan de binnenkant van het bovenste deel van de schoen een microfiber gebruikt voor extra steun. 

De looks van de TOUR360 zijn nog steeds tradtioneel te noemen. Adidas zegt daar bewust voor te kiezen om de golfer niet te veel af te leiden. 

Voor de hiel is meer leer gebruikt voor meer duurzaamheid en comfort. Net als in het vorige model is het gepatenteerde en dempende BOOST materiaal, dat wordt gebruikt in de middenzool. 

'Ons doel om de perfecte golfschoen te creeeren is weer een stap dichterbij gekomen met deze nieuwe TOUR360', aldus Masun Denison, Global Footwear Director, Adidas Golf. 

De nieuwe versie van de TOUR360  is vanaf begin oktober (in zwart, wit en wit/icey blue - zie afbeeldingen in carrousel boven dit bericht) verkrijgbaar. 


€ 199.95

Meer informatie: www.adidasgolf.eu

Lees meer over

Equipment