Winnaar Stern Birdiecam bekend!

5 september 2017 Redactie GOLF.NL
De winnaar van de Stern Birdiecam-prijsvraag is bekend.

Het duurde niet heel lang voordat de eerste goede inzendingen werden gepost op Facebook. En daarna ging het heel hard met de juiste antwoorden... Een van die inzendingen was van Jack Aalders; hij wist net als vele anderen dat de birdiecam over de Goyer Golf & Country in Eemnes was gevlogen. Jack wint twee greenfees voor De Goyer en mag samen met de door hem uitverkoren Roy Daniels daar spelen. 

De Birdiecam vliegt geregeld over een van de golfbanen in Nederland. Het filmpje waarbij je de locatie moet raden, wordt verspreid op onze Facebook-pagina en deze website. Binnenkort volgt een nieuwe video.

Birdies zijn niet weg te denken uit de golfsport. Zowel Stern als de NGF werkt samen met Vogelbescherming Nederland om vogels en hun omgeving te beschermen. Het NGF-programma Committed to Birds stimuleert de bewustwording van golfclubs om (nog) meer rekening te houden met natuur en vogels op hun banen. Doe ook mee aan de Stern Birdieranking. Dat kan onder meer via de handige app van GOLF.NL voor meer golfplezier. Heb je die nog niet? Kijk hier voor meer informatie en downloadlinks. 


}