Hoe gaat het eigenlijk met Tiger?

19 oktober 2017 Redactie GOLF.NL
Tiger Woods mag weer voluit trainen. Maar daarmee is natuurlijk niet gezegd dat hij weer terug komt op zijn ‘oude’ niveau.

Tiger is in de golfwereld nog altijd goed voor ‘headlines’. Manager Mark Steinberg maakte deze week bekend dat de artsen geen belemmering voor Woods zien om zijn lichaam weer maximaal te belasten. De 14-voudig majorwinnaar komt sinds 2014 nauwelijks meer aan golfen toe vanwege rugproblemen en meerdere operaties.

De golfer zelf kwam nog niet met een statement, maar bij de onlangs gespeelde Presidents Cup liet hij weten het voorlopig nog rustig aan te zullen doen en dat zijn terugkeer op de tour nog niet in zijn hoofd zit. En of hij wel alles op alles zal zetten om weer mee te doen tussen ‘the big guns’ van nu.

Woods was bij de Presidents Cup een van de captains van het Amerikaanse team, dat gehakt maakt van het team uit de Rest van de Wereld (zonder Europa). Ryder Cup-captain Jim Furyk vindt dat de swing van Tiger op de laatste getoonde filmpjes er goed uitziet. 'Maar het wordt moeilijk om al in 2018 terug te keren op het hoogste niveau. Maar dit is Tiger en hij heeft ons vaker versteld doen staan', aldus Furyk, die deze week in Parijs was voor een kick-off event van de Ryder Cup, die over een jaar plaatsvindt op Le Golf National. }