Glow in the dark golf wedstrijd op Delfland

De populairste wedstrijd op Delfland

13 oktober 2017 Redactie GOLF.NL
Bij de eerste editie van een Glow in the Dark-wedstrijd op Golfbaan Delfland deden er 164 spelers mee. De organisatie verwacht bij de tweede editie op Halloween minstens even veel deelnemers.

De populairste wedstrijd op Delfland wordt gespeeld in het donker ... De deelnemers spelen een 9-holes wedstrijd met Glow in the Dark-golfballen (lichtgevende ballen). De vlaggen zijn verlicht en dus goed te vinden. 'Verlichting mag meegenomen worden,' zegt de organisatie, 'maar bijschijnen tijdens het slaan en putten is niet toegestaan!'

Het toernooi wordt gespeeld op zaterdag 28 oktober 2017 en begint om 20.30 uur. De ruim 160 deelnemers - want zo veel verwacht Delfland er - worden verspreid over de 27 wedstrijdholes van de baan in Schipluiden.

Iedereen vanaf 10 jaar (t/m 16 jaar onder begeleiding) in het bezit van minimaal baanpermissie is welkom om mee te doen aan de 'funwedstrijd' die in het teken van Halloween staat. De beste spelers winnen prijzen en de speler met de meest originele Halloween-outfit krijgt ook een prijs. 

Golfers kunnen zich individueel of als team inschrijven. Deelname kost € 35 per persoon en er wordt voor een warm drankje en hapje gezorgd. Informatie: delflandgolf.nl/glowinthedarkgolf.

Kijk voor mee open golfwedstrijden op golf.nl/wedstrijden.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

}