D'Aro-Mas Nou met uitzichten op de Middellandse Zee
Club Golf D'Aro-Mas Nou van bovenaf
Hapimag Hotel op het resort

Waar golft Nico Luiten het liefst?

24 november 2017 Redactie NGF
De mooiste golfplekjes in Europa, ontdekt door bekenden (in de golfwereld). Deze keer een traveltip van Nico Luiten, de vader van... Natuurlijk niet zo goed als zoon Joost, maar hij speelt verdienstelijk van handicap 14.
 

Spanje, Platja d'Aro

Club Golf D'Aro-Mas Nou - “Via een rechtstreekse vlucht naar het Spaanse Gerona kom je uit bij een van de mooiste banen van Europa: de Stadium Course van PGA Catalunya. Logeren in het vijfsterrenhotel op het resort maakt het helemaal af, maar niet goedkoop. Een uitstekend alternatief is D’Aro-Mas Nou. De baan ligt 300 meter boven zeeniveau waardoor je prachtige uitzichten hebt over de Middellandse Zee en de Catalaanse binnenlanden. Na de ronde brengt een mooi autotochtje van 20 minuten je aan de Costa Brava bij El Rey del Jamon. Een authentiek restaurant met tapas en heerlijk vlees van de grill. We hebben hier de 25ste verjaardag van Joost gevierd. De eigenaar Justin golft ook maar je moet wel Spaans spreken om sterke golfverhalen uit te kunnen wisselen.” 

Meer informatie over Club Golf D’Aro Mas-Nou
Meer informatie El Rey de Jamon.

TIP van de REDACTIE: Op de site van D’Aro-Mas Nou vind je goede hotelpackagedeals. Zo kun je in het laagseizoen twee nachten logeren in het Hapimag-hotel op het golfresort voor 225 euro, inclusief twee greenfees. Er zijn ook deals met andere hotels. 

Jouw favoriet delen?

Ken jij ook zo’n ideale golfplek en wil je die delen met andere golfliefhebbers? Stuur dan een korte tekst met daarin de naam van de golfbaan, waarom het een van je favorieten is en zet er meteen een leuke horecatip bij. Dit kan naar karianne@golf.nl. De leukste tips zetten we op de site.