Winnaar van de Stern Birdiecam bekend!

7 november 2017 Redactie GOLF.NL
We hebben weer een winnaar van de Stern Birdiecam Prijsvraag. Wie is deze week de gelukkige?

De winnaar van de Stern Birdiecam deze week is Jeffrey Versteeg uit Eibergen. De Stern Birdiecam 'scheerde' dit keer over de Lochemse Golfclub De Graafschap, in de volksmond ook wel De Lochemse genoemd, en dat werd door heel veel deelnemers geraden. De baan op landgoed De Graafschap in het oosten van het land staat er bij velen goed op. Lees hier meer over De Lochemse

De winnaar mag er zelf over oordelen. Jeffrey wint twee greenfees voor de golfbaan die wordt gekenmerkt door glooiende greens, houtwalletjes, mooie waterpartijen en heide. Wil je volgende keer ook kans maken op het winnen van greenfees op een leuke baan? Doe dan ook mee aan de Stern Birdiecam Prijsvraag op onze website en Facebook. 

Geef je op voor de nieuwsbrief van GOLF.NL en doe mee aan de Stern Birdiecam Prijsvraag en andere acties.

Birdies zijn niet weg te denken uit de golfsport. Zowel Stern als de NGF werkt samen met Vogelbescherming Nederland om vogels en hun omgeving te beschermen. Het NGF-programma Committed to Birds stimuleert de bewustwording van golfclubs om (nog) meer rekening te houden met natuur en vogels op hun banen. Doe ook mee aan de Stern Birdieranking. Dat kan onder meer via de handige app van GOLF.NL voor meer golfplezier. Heb je die nog niet? Kijk hier voor meer informatie en downloadlinks. 


}