Het Rijk van Nunspeet
Het Rijk van Nunspeet

Nunspeet opent vernieuwd clubhuis

28 maart 2017 Redactie GOLF.NL
Golfbaan Het Rijk van Nunspeet heeft een vernieuwd clubhuis geopend.

Het clubhuis is afgelopen zaterdag heropend door Eric van der Zwaluw (directeur Golfbaan Het Rijk van Nunspeet) en Hans Blaauw (algemeen directeur Het Rijk Golfbanen) in het bijzijn van ruim 100 leden en genodigden. De Panorama Lounge vormt nu het hart van het clubhuis.

Eric van der Zwaluw: 'Ons clubhuis heeft een geheel nieuwe uitstraling gekregen die aansluit op de kernwaarden van Het Rijk. De kwaliteit is uitstekend en de sfeer is gastvrij en toegankelijk. Het mooiste deel is zonder twijfel onze nieuwe Panorama Lounge! Met het spectaculaire uitzicht op de dubbele green, de vijver en de sfeervolle open haard, kunnen onze leden en gasten hier het hele jaar door comfortabel genieten. We zijn erg trots op het resultaat.'

Het ontwerp van het vernieuwde clubhuis is van Desarc. Dit architectenbureau tekende voorheen ook aan de verbouwingen van Het Rijk van Nijmegen en Sybrook en maakt volgens Het Rijk gebruik van 'natuurlijke materialen met een eigentijdse vormgeving, elegante details en frisse kleurstellingen'.

Baanverbeteringen

In de afgelopen winter is op de Oost-holes van Het Rijk van Nunspeet de tweede fase van een bosbeheerplan uitgevoerd. 'Met de ontstane doorkijkjes én meer ruimte op de fairways is het spelen van deze negen holes voortaan eerlijker en leuker', zegt Het Rijk. 

Starten in 4-ballen

Vanaf heden kunnen golfers op Het Rijk van Nunspeet de gehele dag door starten met vier personen in een flight. De tijd tussen de flights is verruimd.

Om de vernieuwingen te vieren houdt Het Rijk van Nunspeet op zaterdag 1 april het 18-holes Her-Open. Meer informatie is te vinden op golfenophetrijk.nl.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.


en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

}