GC de Compagnie
Golfclub de Compagnie

De Compagnie introduceert 'Short Time Golf'

21 maart 2017 Redactie GOLF.NL
Golfclub de Compagnie in Veendam heeft een nieuw golfconcept ontwikkeld: 'Short Time Golf'.

Het programma richt zich op mensen die graag golf willen (gaan) spelen maar hun tijd moeten verdelen tussen werk, familie, sport en recreatie. 'Short Time Golf is ontworpen om deze groep in korte tijd golftechniek bij te brengen en/of naar een hoger niveau te stuwen', zegt de club. 'Dat alles binnen een compact programma dat minimaal beslag op hun schaarse tijd legt en elk jaar een vervolg krijgt.'

Men kan zich individueel of als groep inschrijven. 

Drie niveaus

Short Time golf omvat het spelen op drie niveaus. 

  • Het eerste 'level' omvat een jaarprogramma bestaande uit een kennismakingsavond, tien groepslessen, acht wedstrijden op de par-3 baan en theorielessen voor 195 euro. De lessen zijn verdeeld over 12 data, waarbij de deelnemers zelf kunnen bepalen welke dagen het beste schikken. Deelname aan de wedstrijden en de theorielessen zijn facultatief, waardoor het programma uitermate flexibel is.
  • De tweede stap, level 2, geeft recht op onbeperkt spelen op de par-3 baan. 
  • Level 2 kan opgewaardeerd worden naar level 3 met een abonnementskaart voor tien rondes golf op de 18-holes wedstrijdbaan met 50% korting op de normale dagprijs.

Kennismakingspakket

Voor mensen die nog onbekend zijn met de golfsport bestaat de mogelijkheid een kennismakingspakket te boeken voor 95 euro p.p. Dat bestaat uit vier privélessen.

Vrijwilligers van De Compagnie staan op donderdag 23 maart ('s avonds) en op zaterdag 18 en 25 maart  (van 10 tot 16 uur) met een informatiestand in de Winkler Prinspassage. Op de avonden van 31 maart en 7 april en op zaterdag 1 april wordt het winkelcentrum De Hooge Meeren  in Hoogezand aangedaan. Daarnaast zijn belangstellenden welkom op de Open Dag op zaterdag 8 april vanaf 13.00 uur.

Verder kan informatie verkregen worden bij het secretariaat van de club, Golflaan 1 te Veendam, telefoon 0598-625272. Het secretariaat is geopend op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur. Kijk ook op golfclubveendam.nl.}