Pin High

Nieuwe brochure Pin High: Europa dichtbij

14 maart 2017 Redactie GOLF.NL
Er is een nieuwe brochure van Pin High Golftravel verschenen: ‘Europa dichtbij’.

Naar de Ryder Cup baan in Parijs

Er zijn mooie bestemmingen met prachtige golfbanen toegevoegd in onder meer Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Italië. Zo is er een unieke golf- en bridgereis naar een stukje Zuid-Afrika op de Veluwe, waar gastronomie en Zuid-Afrikaanse wijnen net als golf en bridge een heerlijk duo vormen. 

Ook is er een exclusieve combireis in Frankrijk, waarbij je verblijft op twee locaties en afslaat op St Omer en Golf National Albatros, de Ryder Cup baan van 2018.

Wilt je van handicap 54 naar 36? Pin High biedt een weekendclinic op de Veluwe aan die je snel en vaardig op weg helpt naar handicap 36. 

Pin High Surprise reis 

De Pin High Surprise is een golfreis naar een onbekende bestemming, 'een droombestemming met waanzinnige golfbanen die "outstanding" scoren op Leadingcourses.com.' Directeur Eric Bakker is de reisleider naar deze hele bijzondere bestemming. 

'Ik weet bijna zeker dat u hier nog nooit heeft gegolfd', zegt Bakker. 'Indien wel, dan zult u het fantastisch vinden dat u nog een keer mag. Het wordt één groot avontuur …' 

Voor meer informatie en het aanvragen van de gratis brochure: pinhigh.nl/brochure.

Klik hier voor meer nieuws over golfreizen.