Golfclub Semslanden
Golfclub de Semslanden

Next Generation Open op De Semslanden

13 maart 2017 Redactie GOLF.NL
Op 16 april 2017 (eerste Paasdag) wordt op Golfclub de Semslanden het Next Generation Open gespeeld. Het open toernooi is bedoeld voor Next Generation spelers (18 t/m 60 jaar).

De wedstrijd, die gecombineerd wordt met een clinic, is toegankelijk voor leden en niet-leden.

Wedstrijd

De wedstrijd op de baan in Gasselternijveen (Drenthe) is onderverdeeld in twee categorieën:
  • Strokeplay voor hcp t/m 17.9
  • Stableford voor hcp boven de 18,0

Er zijn prijzen te winnen waaronder een golfreis naar Spanje. De dag wordt afgesloten met een diner en een feestje in het clubhuis (met dj). De kosten bedragen 20 euro en dat is inclusief het diner en een hapje op de baan.

Clinic

Niet golfers zijn van harte welkom op de NG clinic. Ook hiervoor bedragen de kosten 20 euro en dat is inclusief het diner en een hapje op de baan.  

Contest

Er wordt ook een contest gehouden waarbij iedereen mag proberen om een bal in een drijvend bootje te slaan. Je kunt voor 1 euro een bal kan kopen en meespelen voor leuke prijzen. De opbrengst van deze actie zal gedoneerd worden aan Unicef, die het geld besteedt aan het kopen van dekens voor Syrische kinderen.

Inschrijven

Voor zowel de wedstrijd als de clinic kan  men zich tot 1 april 2017 inschrijven via de website nine-iron-golf.com. Meer informatie: semslanden.nl.


}