Gelpenberg
Een deel van de Vriendenarrangement-flyer

Nieuw soort buitenlidmaatschap op De Gelpenberg

10 maart 2017 Redactie GOLF.NL
De Gelpenberg introduceert een alternatief buitenlidmaatschap: voor 1 euro per dag kun je 'Vriend van de Gelpenberg' worden en dan betaal je maar 10 euro voor een ronde golf.

De Drentse Golfclub de Gelpenberg wil de baan met dit 'Vriendenarrangement' aantrekkelijk maken voor golfers uit andere delen van het land. De 18-holes baan ligt in Aalden bij Emmen en staat in de top 30 van de GOLF.NL top 50 van beste banen in Nederland.

Voorwaarde voor het Vriendenarrangement is dat men lid is van een andere golfbaan. Op een flyer die het Vriendenarrangement aanprijst staat de tekst:

'De golfer van nu wil zich niet snel binden en wil zelf invullen hoe en wanneer en waar hij/zij kan golfen, zonder al te veel kosten/verplichtingen. De Gelpenberg gaat daarop inspelen met het ‘’Vriendenarrangement’’. Voor 365 euro per jaar kan men zich "Vriend van de Gelpenberg" noemen en voor 10 euro per keer kan een ronde gespeeld worden op De Gelpenberg. Voorwaarde om “Vriend” te worden is dat men elders een home course heeft. Vrienden kunnen niet deelnemen aan clubwedstrijden. Geeft u zich op met zijn tweeën, dan ontvangt u zes greenfee kaarten.'

Meer informatie: dgcdegelpenberg.nl.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

}